Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia useimpiin kysymyksiin, jotka koskevat sekä verkkokaupasta tilaamista, että Dilin kestotilauksia. Mikäli et löydä vastausta askarruttavaan asiaan, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse palvelu@dili.fi – jäämme odottamaan yhteydenottoasi!

Miten voin maksaa tilaukseni?
Lähetämme aina tuotteen mukana laskun, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa laskullesi tai haluat maksaa muulla tavoin, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse palvelu@dili.fi.
Miten lopetan tai keskeytän kestotilauksen?
Kaikki Dilin kestotilaukset ovat joustavia kestotilauksia, eli voit lopettaa tai keskeyttää tilauksen milloin tahansa. Voit myös muuttaa tilauksen toimitusväliä tai toimituksen sisältöä. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse palvelu@dili.fi.
Mitä kertatilauksen toimitus maksaa?
Kanta-asiakkaidemme kertatilaus toimitetaan suoraan postiluukkuun ja hintaan lisätään postikulu 4,90€. Mikäli haluat tilauksen ilman erillistä postikulua, pyydä lähettämään tilaus kuukausitoimituksen yhteydessä.
Mitä toimitustapoja on käytössä?
Dilin katalogista ja kampanjoista tilatut tuotteet toimitetaan huomaamattomasti kirjekuoressa suoraan postilaatikosta. Mikään paketissa ei viittaa lähettäjään tai paketin sisältöön. Mikäli tilauksesi ei mahdu yhteen kirjekuoreen, saatamme jakaa tilauksen osiin.
Koska tilaukseni toimitetaan?
Kuvastosta tehdyt tilaukset toimitetaan aina muutaman arkipäivän sisällä. Kestotilauksien ensimmäinen tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä ja jatkossa valitulla toimitusvälillä, joka on useimmiten yksi tai kaksi kuukautta. Voit pyytää asiakaspalvelustamme taukoa lähetykselle, muuttaa toimitusten väliä tai tilata lisää tuotteita kertatilauksena.
Miten palautan kertatilauksen?
Kertatilauksilla on aina 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain puhtaita, myyntikuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Voit kuitenkin avata postituspaketin huolellisesti, sovittaa vaatteita (lukuunottamatta alusvaatteita) omien vaatteiden päälle. Lisäravinteet, hygieniatuotteet ja voiteet tulee palauttaa avaamattomina. Sovi aina palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa sähköpostitse osoitteessa palvelu@dili.fi. Palautuksen syytä ei tarvitse kertoa, mutta olemme kiitollisia palautteesta! Peruutuslomakkeen voit ladata tästä.
Miten palautan kestotilauksen?
Kestotilauksen ensimmäisessä lähetyksessä on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske seuraavia lähetyksiä, mutta voit aina keskeyttää tai lopettaa tilauksen milloin tahansa. Palautusoikeus on aina myös yksittäisillä lisätilauksilla, jotka toimitetaan kestotilauksen yhteydessä. Ota aina yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa palvelu@dili.fi mikäli haluat palauttaa tai keskeyttää tilauksen. Peruutuslomakkeen voit ladata tästä.